Martine Jonckheere geschrokken van reacties op de set van Familie

0
Martine Jonckheere geschrokken van reacties op de set van Familie
Foto: DPG Media

Martine Jonckheere maakte onlangs voor de derde keer haar comeback in Familie als Marie-Rose De Putter. En de ontvangst op de set was hartelijk. En daar schrok de actrice toch wel van…

“Ik ben ervan geschrokken hoe vriendelijk iedereen was”, getuigt de ondertussen 64-jarige Martine Jonckheere in Teve-Blad. “Zelfs de mensen met wie ik vroeger een mindere band had.”

De actrice reageerde emotioneel nadat ze vier jaar geleden ontslagen was en was toen teleurgesteld in enkele collega’s. Dat de ontvangst nu zo hartelijk was, ontroerde Martine Jonckheere.

“Ik had iets verwacht als: ‘Mja, ‘ze’ is daar weer.’ Maar het was zo warm en hartelijk. Het ontroerde me”, aldus de Familie-actrice in Teve-Blad.

Ook Martine Jonckheere zelf wil haar toekomst bij Familie positief tegemoet zien. Ze spiegelt zich daarbij aan Annie Geeraerts (bomma Anna) en Ray Verhaeghe (Albert). “Dat optimisme bij die mensen… Schitterend!”

Of de nieuwe terugkeer van Marie-Rose van lange duur is, is voorlopig nog onduidelijk: “Er zijn afspraken gemaakt die mij gelukkig stemmen”, blijft Martine Jonckheere op de vlakte.

“Maar laat ons eerst maar zien of het personage weer aanslaat. Ik heb alleszins geleerd om niets nog vanzelfsprekend te vinden. En te genieten, scène na scène, elke dag opnieuw”, aldus Martine Jonckheere in Teve-Blad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven