Zita Wauters bekent: “mama was daar twee jaar geleden al mee bezig”

0
Zita Wauters bekent: “mama was daar twee jaar geleden al mee bezig”
Foto:: Photo News

Zita Wauters moest haar zestiende verjaardag vieren in volle lockdown. Een grote ontgoocheling voor de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Eenmaal de coronacrisis achter ons ligt, heeft Zita dan ook grote plannen!

“Ik heb al tegen mijn ouders gezegd: ‘Zodra het mag, ben ik weg en ge moet niet zeggen om hoe laat ik thuis moet zijn.’ Sorry, maar ik wil een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”, onthult Zita Wauters in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Ik word dit jaar zeventien en ik ben nog nooit naar een fuif kunnen gaan! Nog nooit! Verschrikkelijk!” lacht Zita. Ook haar sweet sixteen feestje verliep niet zoals gepland…

“Ik zag sweet sixteens in Amerika en wilde ook zo’n zot feest”, vertelt Zita in Nina. “Mama was daar twee jaar geleden al mee bezig: ‘Dit is een toffe locatie, Zita, dat moeten we onthouden’. Maar op mijn zestiende verjaardag stond ik daar, met slechts drie vriendinnen. Beetje zielig, wel. Happy birthday. Jeej”, klinkt het ontgoocheld bij Zita Wauters in Nina.

Zita Wauters mocht dan wel enkele keren poseren voor zwoele fotoshoots, zo bewijzen de foto’s op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven