Bakken kritiek op nieuw programma James Cooke en Gert Verhulst

0
Bakken kritiek op nieuw programma James Cooke en Gert Verhulst
Foto: Play4

Maandagavond kon je op Play4 kijken naar de eerste aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’, de nieuwe praatshow van James Cooke en Gert Verhulst. En die eerste aflevering werd niet meteen warm onthaald. “Ik had het al gezien na 10 min , dat zit daar allemaal samen en niemand dat een masker op had . Dan die 2 venten die wa show kwamen verkopen . Nee op zijne boot was veel beter . Van mij mogen ze het al afschrijven . Dat haalt morgen maar voor den helft meer kijkers”, schrijft Vera Franck op Facebook.
Ook Alain Vanleen vond de eerste aflevering niet meteen denderend. ”Begrijpelijk dat jullie toch iéts willen doen in coronatijden en dat de boot dat niet kon bieden zoals het hoort, maar keer toch maar terug naar het bootconcept als heel die zever voorbij is. Deze show is te geforceerd, de spontaniteit van op de boot (of thans het gevoel van) is volledig weg”, schrijft hij.

“Vond het echt een tegenvaller! Niet het genre dat we gewoon zijn! Het beste stukje vond ik het laatste, als ze met metejoor meezongen! Voor de rest was er ni veel aan”, reageert Lindsey Roofthooft. Ook Ronny Miranda is niet meteen fan: “hopen dat het beter wordt want dit is een flop. zoals velen melden het concept op hun boot was veel beter en ik mis ons Annie.” Ook Ludo Timmermans vond het programma teleurstellend: “Tegenvaller ! 1ste keer en meteen laatste keer gekeken !”

“Ze blijven een tof duo . Maar ik bleef kwa gezelligheid en humor wat op mijn honger zitten. Het speelse was er af en dat maakte het vroeger zo leuk en ontspannend om naar te kijken”, reageert Dannau Dominique.

Onze mening? Wij vonden het ook een beetje teleurstellend, maar dat waren de eerste afleveringen op de boot ook vaak. Wij geven het in ieder geval nog een kans. Alles en iedereen verdient een tweede kans, ook James Cooke en Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven