Mathias Coppens lijdt aan ouderdomskwaaltjes: “ik word stilaan oud”

0
Mathias Coppens lijdt aan ouderdomskwaaltjes: “ik word stilaan oud”
Foto: VTM

Mathias Coppens presenteert de nieuwe VTM-quiz ‘De Omgekeerde Wereld’ met een verrassende look. Afgeschoren haar én bril! Beide keuzes zijn te wijten aan ouderdomskwaaltjes, onthult Mathias Coppens in TV Familie.

Mathias had tijdens de Code van Coppens aan zijn zoon Marcel beloofd dat hij zijn haar mocht afscheren voor een TikTok-filmpje. En aldus geschiedde!

“Ik heb vooraan toch nog weinig haar, ik ben een beetje kalend”, onthult Mathias in TV Familie. “Ik zou m’n haar nog graag wat langer hebben, maar ik ben op een punt gekomen dat ik moet toegeven: ‘Het is zoals het is.’ Superkort is nu in feite het beste voor mij.”

En ook die bril is een noodzakelijk kwaad geworden: “Die bril heb ik toch al anderhalf jaar, hoor. Ik heb die toen aangeschaft omdat ik de ondertitels op tv niet deftig meer kon lezen. En m’n gsm moest ik altijd wat verder houden. Ik dacht: ‘Coppens, ge wordt stilaan oud.’”

“Ik draag die bril nu om te lezen én te werken.” Mathias Coppens geeft in TV Familie immers toe dat hij tijdens tv-opnamen de autocue niet meer kan lezen zonder bril. “Ik hoop dat ik hier niemand mee teleurstel”, lacht Mathias Coppens in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven