Matteo Simoni: ‘Het is de schuld van Bart De Wever’

0
Matteo Simoni: ‘Het is de schuld van Bart De Wever’
Foto: Photo News

Wat doet een mens op een zondagnamiddag? Erop uit trekken. Matteo Simoni was zondag met vrouw en dochter op een speeltuintje in hartje Antwerpen en daar nam Matteo een opvallend filmpje op.

Dochtertje Giulia kwam vast te zitten onder een speeltuig op een openbaar speeltuintje.  “Bart De Wever, de speeltuintje in jouw stad, gelieve ze aan te pakken. Mijn dochter, kijk, ze zit vast, totaal geblokkeerd. Gelieve daar iets aan te doen, aub. Dat is toch niet normaal! Bart De Wever, aub, gelieve daar iets aan te doen”,  benadrukt Matteo Simoni.

“Sorry schat, het is Bart De Wever met zijn speeltuin. Die schoenen van mijn dochter zijn totaal voor de vuilbak,  ze zijn pas nieuw aangeschaft. Wat moeten wij nu doen? De vuilbak in. Voor wat? Door die speeltuinen, gelieve die te moderniseren. Dat is toch niet normaal?”, besluit Matteo Simoni.

Gelukkig voor Bart De Wever was het maar een toneelstukje van Matteo Simoni, je hoorde de vrouw van Matteo op de achtergrond constant lachen.  En zo kreeg Matteo Simoni die saaie zondagnamiddag dan toch om.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven