Phaedra Hoste haalt fors uit: ‘Ik ga daar nooit meer terug’

0
Phaedra Hoste haalt fors uit: ‘Ik ga daar nooit meer terug’
Foto: Photo News

Model en onderneemster Phaedra Hoste is boos, héél boos zelfs. Hoste wou in Knokke even iets in een kledingwinkel gaan halen, maar ze mocht niet binnen. De reden? Phaedra had geen afspraak gemaakt.

“Je hebt toch echt wel belachelijke mensen .. loop ik voorbij een winkel in de lippenslaan in Knokke waar ik weet wat ik nodig heb zonder te moeten passen en mijn aankoop kon afronden op 5 minuten. Om nog niet te zeggen een goeie verkoop voor de winkel”, schrijft zij op Facebook. “Er staat 1 iemand in de paskamer achteraan. Dus een lege zaak.. krijg ik van diegene die daar staat de opmerking: “ Eerst een afspraak maken ( die pas later kon)” een afspraak maken mevrouw? Er staat niemand en uw blad is zo goed als leeg met afspraken?”, ging Phaedra Hoste verder.

Hoste is niet te spreken over de winkeldame. “Te zot voor woorden! Mijn gegevens hebben ze ook want ik ben al lang klant. De winkels hebben het lastig? Sommigen maken het lastig .. ik ga daar nooit meer terug! #intimissimi INTIMISSIMI”, besluit Phaedra Hoste.

Heel wat van haar volgers begrijpen niet dat Phaedra Hoste de winkel niet binnen mocht, van enige flexibiliteit was er blijkbaar geen sprake. Anderzijds kan je het de winkels niet kwalijk nemen dat zij regels naleven, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven