Twijfels over terugkeer Marie-Rose in Familie: ‘Eerst zien of het weer aanslaat’

0
Twijfels over terugkeer Marie-Rose in Familie: ‘Eerst zien of het weer aanslaat’
Foto: DPG Media

Deze week zien we Martine Jonckheere terug in ‘Familie’. Enkele maanden geleden ging Martine Jonckheere weer aan de slag op de set van de soap. Het is al de derde keer dat Martine Jonckheere in de soap opduikt, gelukkig altijd als Marie-Rose.

De laatste keer dat Marie-Rose verdween had te maken met een pijnlijk ontslag. De vorige baas van het productiehuis dat ‘Familie’ maakt, besloot om Martine Jonckheere aan de deur te zetten en dat kwam hard aan bij de ondertussen 64-jarige actrice.

Echte garanties heeft Martine Jonckheere niet gekregen. In Dag Allemaal vertelt haar man dat er afspraken gemaakt zijn, maar dat het koppel weet dat niets zeker is. “Eerst zien of het personage weer aanslaat. En kijken welke richting ze nog uit kunnen met Marie-Rose”, reageert Martine Jonckheere in het weekblad.

En dan is er nog iets wat Martine Jonckheere zich afvraagt:’ Wat als er straks opnieuw andere mensen aan het roer staan? Ik heb geleerd om niets nog vanzelfsprekend te vinden. En te genieten, scène na scène, elke dag opnieuw”, besluit Martine Jonckheere in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven