Big Brother: ‘dit is zuur voor die kandidaat’

0
Big Brother: ‘dit is zuur voor die kandidaat’
Foto: Play4

Zoals eerder door Big Brother werd aangekondigd, zal er vandaag één iemand het huis moeten verlaten. Is het Liese? Of Jill? Of Nick? Of moet Michel twee dagen voor de grote finale zijn koffers pakken? Het belooft voor één van dit viertal een zure dag te worden, want eigenlijk willen ze alle vier de finale van donderdag mee beleven.
Echt niemand heeft op minder dan 60 uur van de finale zin om in te pakken. In de loop van de dag zal de naam bekendgemaakt worden.

Bijzonder zuur is wel het feit dat de vertrekker van vandaag niet in een liveshow terecht zal komen. Het belooft voor haar of voor hem dus een vertrek in mineur te worden en dat zal voor de nodige kritiek zorgen.

Van zodra straks één van de vier bewoners de deur definitief achter zich heeft dichtgetrokken, begint de echte finale. Big Brother zou Big Brother niet zijn mocht hij niets speciaals meer in petto hebben voor de drie finalisten.

Donderdagavond iets voor 23 uur kennen we de winnaar van Big Brother 2021 en dat zal hoe dan ook een meer dan verdiende winnaar of winnares worden. Maar wie oh wie zal de gelukkige worden?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven