Bakken kritiek op bv’s die feestje bouwen in Dubai

0
Bakken kritiek op bv’s die feestje bouwen in Dubai
Foto: Photo News

Het Laatste Nieuws ontdekte dat bv’s als Lesley-Ann Poppe, Aisha Van Zele en Jochen Vanhoudt momenteel in Dubai zitten. Deze drie zijn met hun partner naar Dubai afgezakt en bouwen er een feestje. Het was Ken, de partner van bv-kapper Jochen Vanhoudt die een foto op Instagram Stories zette.
Blijkbaar had het zestal het naar hun zin in Dubai. Een zakenreis of een niet-essentiële reis, dat is nog maar de vraag. Volgens Hln.be waren de zes niet bereikbaar voor commentaar.

Op de sociale media krijgen de zes er flink van langs. “Hoe zijn die daar geraakt? Ik dacht dat de grenzen gesloten waren? Zo zie je maar weer dat hier in dit land er altijd zijn die meer kunnen en mogen! Ik hoop dat we de volledige lijst van die BV’s heel snel te zien krijgen zodat we hen vanaf nu totaal kunnen negeren en zeker niet meer naar hun optredens zullen gaan! Dit is echt de gewone man en vrouw in de straat die gebukt gaat onder alle Corona maatregelen vlak in hun gezicht uitlachen met de gestrekte middelvinger er nog bij! SCHANDE!!!!! “, reageert iemand teleurgesteld.

“Dit is een slag in het gezicht van iedereen in de zorg en de hardwerkende mensen die maar blijven gaan”, lezen we verder op Facebook. ”belachelijk hoe ze de de rest van de belgen uitlachen al die kapsters, horeca enzo die hier gesloten zijn zitten zij lekker of er niks aan de hand is …”, klinkt het verder.

En toch zijn er mensen die begrip tonen. “Groot gelijk en al diegene die jaloers zijn moeten het ook maar doen houd niemand jullie tegen om thuis te blijven maar ja als je liever de regering volgt tja moet je dat doen dan”, lezen we nog op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven