Familie-actrice: “ik schrijf liefdesbrieven naar mezelf”

0
Familie-actrice: “ik schrijf liefdesbrieven naar mezelf”
Foto: DPG Media

Margot Hallemans gaat momenteel als vrijgezel door het leven, maar dat lijkt de Familie-actrice weinig te deren. Op Valentijn had ze een date met zichzelf, lacht Margot in Primo.

“Ik had een date met de belangrijkste persoon op aarde: me, myself and I”, klinkt het opgewekt bij de actrice die Hanne Van den Bossche speelt in Familie. “Eigenliefde vind ik overigens een onderschatte vorm van liefde. Daarom stuur ik weleens een liefdesbrief naar mezelf”, doet Margot Hallemans een verrassende uitspraak in Primo.

“Het sociaal isolement van de corona crisis maakt duidelijk dat houden van jezelf geen overbodige luxe is. Toch is jezelf op de eerste plaats stellen níet egoïstisch. Want eigenliefde straal je ook uit. Je relaties verbeteren, je voelt je lekkerder in je vel én je trekt automatisch de dingen aan die bij jou passen”, verduidelijkt de Familie-actrice haar standpunt in het weekblad. Al wil ze wel één ding duidelijk maken.

“Verwar zelfliefde vooral niet met narcisme”, benadrukt Margot Hallemans in Primo. “Het gaat er gewoon om dat je te allen tijde goed wil zorgen voor jezelf. Je kunt nog zo goed omringd of geliefd zijn: er is níemand die zo goed weet waar je wanneer nood aan hebt dan jijzelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven