Studio 100 moet zich excuseren na grove fout bij K3-inschrijvingen

0
Studio 100 moet zich excuseren na grove fout bij K3-inschrijvingen
Foto: Photo News

Meer dan 20.000 mensen schreven zich in om Klaasje te vervangen als het nieuwe K3’tje naast Hanne en Marthe. Maar waar Studio 100 nog positief verraste door de inschrijvingen open te stellen voor iederéén, dus ook jongens, gingen ze bij de bevestigingsmails danig de mist in.

“Proficiat! Jij schreef je in voor onze zoektocht naar de vervangster van Klaasje bij K3 en mag door naar de volgende fase van de selectie!” kregen de geselecteerde kandidaten te horen. Jawel: ‘vervangster’.

Even slikken voor de vele niet-vrouwelijke kandidaten die hun kans waagden en die ook weerhouden werden als potentiële ‘vervangster’ van Klaasje.

Studio 100 moest al snel een rechtzetting uitsturen waarin ze zich verontschuldigden: “We stuurden jou zojuist een mail met daarin het nieuws van jouw selectie. Je bent nog steeds geselecteerd, maar er stond een fout in de mail. We spraken daarin over een vervangster maar zoals eerder vermeld kan iedereen zich inschrijven. Onze excuses daarvoor!” klonk  het bij Studio 100.

De hele commotie zorgde voor ophef op Twitter en Instagram, maar ondertussen kwamen we wel te weten dat de live audities zullen doorgaan in de loop van de maand mei, en dit zowel in België als in Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven