Thuis-kijkers maken zich zorgen om Christine

0
Thuis-kijkers maken zich zorgen om Christine
Foto: VRT

Daphne Paelinck kondigde op Instagram aan dat ze zwanger is van haar tweede dochtertje. Toeval of niet, ook in Thuis is Daphnes personage ‘Christine’ zwanger. Maar de zwangerschap van de actrice betekent natuurlijk wel dat Daphne enkele maanden van de set van Thuis zal wegblijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Hoe lossen de makers van Thuis die afwezigheid op?

De afwezigheid van de actrice van pal in de periode dat haar personage moet bevallen. “Een koppel dat pas ouders is geworden zomaar uit elkaar trekken?” klinkt het verwonderd als mogelijkheid bij een Thuis-kijker.

De kijkers speculeren ook of Daphne Paelinck voorlopig dan wel definitief uit Thuis zal verdwijnen. Loopt er misschien iets mis tijdens de zwangerschap of de bevalling?

Thuis-producer Hans Roggen is altijd tevreden wanneer kijkers speculeren over de verhaallijnen, dat betekent dat de serie leeft. In TV Familie geeft Roggen alvast toe dat de verhaallijn voor Daphne al vastlag voor de actrice haar zwangerschap meedeelde.

“We hebben haar zwangerschap dus niet in het verhaal geschreven”, verduidelijkt de Thuis-producer. De bevalling van Christines tweeling moet normaal in september op tv komen en momenteel worden de afleveringen van mei opgenomen. Maar Hans Roggen laat niet in zijn kaarten kijken.

“Wie wil weten hoe we hiermee aan de slag gaan, zal dit najaar moeten kijken. We verklappen zoiets liever niet. In augustus nemen we de uitzendingen voor oktober en november op. En in augustus is Daphne dus al met zwangerschapsverlof…” klinkt het mysterieus bij Hans Roggen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven