Daarom bouwt Dany Verstraeten af: ‘Ze hebben aan de klaagmuur gestaan’

0
Daarom bouwt Dany Verstraeten af: ‘Ze hebben aan de klaagmuur gestaan’
Foto: Photo News

Dany Verstraeten komt nog maar één keer per week op tv: sinds enkele weken presenteert hij alleen nog maar het nieuws van 13 uur op VTM en dat zorgde voor heel wat vragen bij de kijkers van VTM. “We hebben de afgelopen twee weken telefoons gekregen van ongeruste kijkers. Ze zagen mij niet meer op zaterdagavond en vroegen zich af of er iets aan de hand was”, vertelde Dany Verstraeten dit weekend in Het Laatste Nieuws.

Dany Verstraeten is aan het afbouwen en dat is een bewuste keuze. “Ik wil er geen geheim van maken: dat ik het nu kalmer aan ga doen, is ook op verzoek van de familie”, vertelde Dany Verstraeten in de weekendkrant.

“Mijn kinderen drongen er toch op aan dat ik in het weekend ook tijd voor hén zou hebben. Ze hebben de voorbije zeven jaar af en toe aan de klaagmuur gestaan, hoor. Familiefeest, een optreden op school, een huwelijk: dat is altijd op zaterdag en zondag, en dat heb ik altijd moeten missen”, beseft het nieuwsanker.

Normaal gezien werkte Dany Verstraeten van vrijdag tot en met zondag, voortaan neemt Cathérine Moerkerke zijn plaats in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven