Ontploft er straks een bom bij Big Brother?

888
Foto: Play4

Daniëlle ergert zich rot in het Big Brother-huis. De ganse dag niets om handen hebben weegt zwaar op haar. “Waar ik heel moe van kan worden, en dat heb ik ook uitgesproken in de dagboekkamer, is dat conflict-vermijdende gedrag. Iedere avond in de biecht zeg ik ‘ik vind het leuk, ik vind het leuk’, niemand zegt wat die echt denkt of voelt of waar die last van heeft. Ik zat gisterenavond op het puntje van de stoel om te zeggen ‘ik vind het heel irritant dat er constant subgroepjes zijn en als we zo nodig tegen nominaties aanlopen en we zeggen doe niet zo hypocriet. Doe dan een Theo, spreek het gewoon uit. Praat er dan ook over zoals een Theo” is de commentaar van Daniëlle. Maar was/is Daniëlle zelf geen lid van een subgroep bestaande uit haar, Thomas, Nathalie, Els en Jowi?

Daniëlle stelt vast dat mensen bitsig op haar reageren als zij wat negatief is. Els volgt haar daar niet in, zij is van mening dat Daniëlle goed in de groep ligt.  Daniëlle is dan ook van mening om bij de volgende biecht te reageren als de andere bewoners tijdens de biecht alleen maar positief zijn. “Ik heb hier geen zin meer in”, reageert zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be