Nathalie uit Big Brother: ‘Ik ken die mensen niet’

0
Nathalie uit Big Brother: ‘Ik ken die mensen niet’
Foto: Play4

Tijdens de nacht van zondag op maandag hebben Nathalie en Jowi een wel heel lange conversatie gehad. Terwijl alle ander bewoners al lang gaan slapen waren, zorgden Nathalie en Jowi ervoor dat Big Brother wakker moest blijven.

Nathalie is de afgelopen dagen enorm veranderd, dat merk je. Ook al gaan de conversaties vaak nog steeds over de nominaties, ze heeft het nu ook regelmatig over haar privé-leven. Nathalie is nog maar 23, maar haar leven is serieus getekend.

In het Big Brotherhuis is er niet met iedereen een klik en dat betreurt ze. “Ik slaap met mensen op de kamer waarvan ik er sommige niet echt echt ken. Ik voel ook dat sommigen niet open staan om mij te leren kennen, dus heb ik zoiets van dan ga ik ook geen energie in jou steken. In het begin was de dynamiek anders en was iedereen open. Nu is het niet echt nog een groep”, vertelt Nathalie in het holst van de nacht.

En daarmee heeft Nathalie vooral kritiek op enkele nieuwkomers die hun mening gevormd hebben aan de hand van beelden die op tv te zien waren en uit de commentaren op Facebook. “Die mensen hebben hun keuze al gemaakt, die hebben al bepaald hoe zij het gaan doen. Zij hebben ons al op tv gezien, zij kijken dan ook anders naar ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven