Gert Verhulst beseft wat hem te wachten staat: “hij heeft geen andere keuze”

0
Gert Verhulst beseft wat hem te wachten staat: “hij heeft geen andere keuze”
Foto: Photo News

Gert Verhulst stond voor een hele reeks afscheidsconcerten met Samson toen de coronacrisis hard toesloeg. De concerten werden niet geannuleerd, maar wel uitgesteld. Definitief kon Gertje dus nog geen afscheid nemen van Samson, weet ook Hans Bourlon. Want ook al werden de concerten uitgesteld, de tickets blijven geldig.

“Er liggen er nog meer dan 100.000 ergens in de lade in Vlaanderen”, geeft Studio 100-baas Hans Bourlon toe in Het Laatste Nieuws. “Veel twintigers zien die show blijkbaar als een afscheid van hun jeugd en ze komen daar een cantus houden.”

In eerste instantie hoopte men bij Studio 100 de afscheidsshows af te werken in de paasvakantie, nadien werd het opgeschoven naar de kerstvakantie, maar ondertussen beseft Hans Bourlon dat het nog niet voor meteen zal zijn.

En ook Gert Verhulst is ondertussen tot het beseft gekomen dat hij nog niet meteen verlost is van Samson. “Gert weet dat hij nog een tijdje zal mogen doordoen. Hij heeft geen andere keuze”, lacht Hans Bourlon in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven