Lynn Wesenbeek emotioneel: “ik ben beginnen wenen en was niet te stoppen”

0
Lynn Wesenbeek emotioneel: “ik ben beginnen wenen en was niet te stoppen”
Foto: VTM

Lynn Wesenbeek bezocht onlangs het sociaal appartement waar ze opgroeide op de Luchtbal. Plotseling werden ze aangesproken door een dame die momenteel in het vroegere appartement van Lynn woonde. “Kom even mee naar boven, mijn man zal je ook wel eens willen zien,” zei de vrouw en nietsvermoedend volgde Lynn Wesenbeek haar.

Toen Lynn Wesenbeek het appartement binnenstapte werd ze overmand door emoties. “Ik was daar zo’n 35 jaar weg en alles was nog bijna krek hetzelfde, muren en kasten netjes overschilderd in een kleur die ik me ook van vroeger herinnerde. Zelfs de geur die er ging, was die van mijn roots. Ik zag weer mijn moeder in die keuken staan en plots kwamen alle emoties naar boven,” getuigt Lynn Wesenbeek in Dag Allemaal.

“Ik werd overmand door een tsunami, ik ben beginnen te wenen en was niet te stoppen. Dat was wat gênant, want die mensen waren blij dat ze ‘Lynn van de televisie’ eens zagen. Maar uiteindelijk heeft dat bezoek me veel deugd gedaan, ik vind het een fantastisch cadeau dat ik daar even terug mocht zijn,” aldus een emotionele Lynn Wesenbeek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven