Stan Van Samang over nieuwe rol in Thuis: “niet iedereen zal mij sympathiek vinden”

0
Stan Van Samang over nieuwe rol in Thuis: “niet iedereen zal mij sympathiek vinden”
Foto: VRT

Woensdagavond maakt Stan Van Samang zijn debuut als ‘Harry’ in Thuis. Al zal niet iedereen zijn personage sympathiek geven, klinkt het bij de acteur.

Stan Van Samang kruipt in Thuis in de huid van Harry Peeters, een succesvolle horecaondernemer en eigenaar van verschillende cafés en een populaire club. Hij schuwt zakelijke innovatie en risico niet en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd in het verleden. Zijn trots is zijn Club Impulse, een club waar jonge, succesvolle twintigers elkaar opzoeken.

Harry leeft voor zijn werk en dat maakt dat hij een enorm netwerk heeft, maar weinig tot geen echte vrienden. Ook zijn relatie met vrouwen is zo: hij heeft veel succes bij hen, maar een duurzame relatie zit er niet in. Zijn huwelijk is dan ook al jaren gestrand.

“Harry mag je wel omschrijven als een opportunist”, verduidelijkt Stan Van Samang. “Dat is niet meteen verkeerd of per se slecht, maar niet iedereen zal hem dus even sympathiek vinden.”

Stan voelde zich al snel thuis in Studio Manhattan waar de opnamen voor Thuis plaatsvinden: “De studio’s in Leuven, dat was toch een beetje thuiskomen. Wittekerke werd in dezelfde studio opgenomen. De weg kende ik dus nog en de nieuwe collega’s hebben me hartelijk ontvangen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven