Andy Peelman ontevreden over The Masked Singer: “ik vond dat verschrikkelijk”

0
Andy Peelman ontevreden over The Masked Singer: “ik vond dat verschrikkelijk”
Foto: Photo News

Andy Peelman deed als ‘Duiveltje’ mee aan The Masked Singer maar voor De Buurtpolitie-acteur was het niet meteen een aangename ervaring. “Ik was altijd zo nerveus dat ik me eigenlijk niet heb kunnen amuseren. Zeker toen ik op het einde van de rit zonder masker moest zingen. Ik vond dat verschrikkelijk”, onthult Andy Peelman in Het Laatste Nieuws.

Andy Peelman wist meteen hoe laat het was toen hij het moest opnemen tegen topfavoriete Koningin.  “Ik wist op voorhand dat het een verloren strijd was”, vertelt Andy in de krant. Toch kwam het afscheid voor Andy op het juiste moment. Voor het eerst had de acteur immers een goed gevoel over zijn prestatie. “Dus het is op het juiste moment gestopt. Ik had er ook geen slecht gevoel bij, ik heb geen gezichtsverlies geleden”, klinkt het opgelucht bij Andy Peelman in Het Laatste Nieuws. “Ik heb toch voor anderhalf miljoen mensen gezongen, dat kunnen ze mij niet meer afpakken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven