Guillaume Devos: “ik voorspelde de coronacrisis dankzij zesde zintuig”

0
Guillaume Devos: “ik voorspelde de coronacrisis dankzij zesde zintuig”
Foto: DPG Media

Guillaume Devos kroop jarenlang in de huid van Pierrot Van den Bossche in Familie, maar in 2014 nam de acteur afscheid van de rol. Sindsdien houdt hij zich bezig met theater, muziek én tarotkaarten. Zo verklaart Guillaume Devos in Dag Allemaal dat hij de coronacrisis voorspeld had.

“Ik voel al enkele jaren dat ik een soort van zesde zintuig heb,” onthult Guillaume Devos in het weekblad. “Voor vrienden leg ik soms tarotkaarten om gebeurtenissen aan te voelen en de toekomst te voorspellen. Met succes. Ik laat mijn leven niet volledig bepalen door de kaarten, maar ik sta wel open voor de berichten die ik krijg,” vertelt Guillaume Devos. “En zo ervoer ik vorig jaar dat er een grote verandering en een nieuwe tijd zat aan te komen. Dat is ook gebeurd door corona. Maar dat het zo erg zou zijn, had ik niet verwacht,” onthult Guillaume Devos in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven