Again: Koen Wauters positief getest op corona

0
Again: Koen Wauters positief getest op corona
Foto: VRT

Niet alleen de Koen Wauters van Clouseau en VTM heeft een positieve coronatest gehad, ook de Koen Wauters van de VRT heeft prijs.
Koen Wauters van de VRT, dat is een journalist die voor de nieuwsdienst van de openbare omroep werkt en het de afgelopen maanden tot vervelens toe over corona had. Koen Wauters had tijdens de coronacrisis heel veel aandacht voor het onderwerp corona, maar nu is hij zelf onderwerp van gesprek. “Ik ben vanaf vandaag officieel ook ervaringsdeskundige corona”, schreef de man woensdag op Twitter. “Sinds het weekend symptomen. Me laten testen. Vanmorgen positief resultaat. De vermoeidheid blijft. Van bed naar zetel en terug. Dus ik moet en ga nu vooral rusten, en houd me verder aan de quarantaine.”

En ook deze Koen Wauters wensen wij een spoedig herstel toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven