Willy Sommers in paniek: “dat had ik héél erg gevonden”

0
Willy Sommers in paniek: “dat had ik héél erg gevonden”
Foto: Photo News

Willy Sommers sloeg even in paniek toen hij een waarschuwing hoorde van viroloog Marc Van Ranst. De viroloog raadde kotstudenten aan om niet naar huis te gaan in het weekend om de verspreiding van het virus tegen te gaan. En laat dit net het eerste jaar zijn dat Willy’s dochter op kot zit in Gent…

“Toen ik dat artikel las, was ik lichtjes in paniek. Luna in de week én het weekend niet zien: dat had ik heel erg gevonden,” geeft Willy toe in Story. “Maar ik denk dat mijn dochter heel voorzichtig is. Ze zal altijd afstand houden, handen wassen en ontsmetten… En dan maar hopen dat ze het virus niet oploopt.”

Luna kan dat enkel beamen. Als leidster bij de KLJ moet ze sowieso al naar huis komen in het weekend. “Maar ik kan ook geen maanden in Gent blijven zonder mijn ouders te zien. Daarvoor zie ik hen veel te graag,” onthult Luna in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven