Dorian vreest dat James serieus gelogen heeft

0
Dorian vreest dat James serieus gelogen heeft
Foto: Photo News

Ook ten huize James Cooke kijken ze op naar ‘The Masked Singer’. Steeds vaker valt de naam van James Cooke als één van de kandidaten bij ‘The Masked Singer’ en dat is ook zijn vriend Dorian Liveyns niet ontgaan.

Dorian vertrouwt zijn verloofde Dorian niet echt, want wat als James de afgelopen maanden gelogen heeft over zijn agenda? Waren de afspraken in de agenda van James wel echt of moesten die afspraken de voorbereidingen voor de opnames van ‘The Masked Singer’ camoufleren?

Wij denken dat Dorian ondertussen meer weet, want hij kan perfect de agenda van James Cooke bekijken en dus checken of James de avonden van de opnames van ‘The Masked Singer’ thuis was of niet. “Ik ben onze agenda’s aan het checken wanneer je weg was en welke dingen gelogen kunnen zijn”, reageerde Dorian op Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven