Tine Priem doorbreekt taboe: “ik heb last van een moeilijke stoelgang”

0
Tine Priem doorbreekt taboe: “ik heb last van een moeilijke stoelgang”
Foto: VRT

Tine Priem volgt sinds kort een veganistisch dieet. “Al sinds mijn jeugd heb ik last van een opgeblazen gevoel en een moeilijke stoelgang,” onthult de Thuis-actrice in Story. “Ik heb verschillende diëten geprobeerd, niets hielp. Maar sinds ik lactosevrij eet en vlees links laat liggen, voel ik mij veel energieker”, geeft de 31-jarige Tine Priem toe in het weekblad, al durft ze af en toe wel te zondigen.

“Af en toe eet ik nog een stukje vis, want op restaurant is de keuze anders soms beperkt en ook bij mensen thuis maak ik een uitzondering. Ik ben daar zeker geen freak in, beautyproducten hoeven bijvoorbeeld niet vegan te zijn. Ik doe het vooral om me beter te voelen,” klinkt het nuchter bij Tine Priem in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven