Dumpt Francesco Planckaert zijn Magali voor deze vrouwelijke BV?

0
Dumpt Francesco Planckaert zijn Magali voor deze vrouwelijke BV?
Foto: VRT

Francesco Planckaert was onlangs te gast in ‘Vandaag’, de talkshow van Danira Boukhriss op één. En dat was een afspraak die Francesco allerminst wou missen. “Ik heb een boon voor Danira,” geeft Francesco toe in TV Familie. “Zo’n droomvrouw. Zo sympathiek… En zulke schone ogen. Die blik in haar ogen, wauw!” klinkt het bewonderend bij Francesco. “Ik ben er niet goed van!”

“Ik heb Danira na afloop gezegd dat ik haar één van de knapste vrouwen vind die ik ken. En in ’t echt valt ze ook heel goed mee,” aldus Francesco Planckaert, die toegeeft dat echtgenote Magali op de hoogte is van zijn stevige boon voor Danira. “Maar voor alle duidelijkheid: Magali moet zich geen zorgen maken. Ik ben nog altijd het liefst van al bij haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven