Makers van Thuis onthullen geheim achter de ‘rode tentjes’

0
Makers van Thuis onthullen geheim achter de ‘rode tentjes’
Foto: VRT

Thuis beleeft de meest dodelijke seizoenstart ooit. En dat konden we eigenlijk al raden door de ‘rode tentjes’ die vorig seizoen in beeld kwamen. Veel kijkers begrepen niet waarom die tentjes in beeld kwamen, maar producer Hans Roggen verklaart in TV Familie het geheim achter de tentjes…

“Die techniek is een flashforward. Ze wordt ook in heel wat internationale series op Netflix en andere platformen gebruikt. Wij gaan met onze tijd mee en willen onze kijkers verrassen. Thuis is een verhaal dat eeuwig blijft duren. Onze kijkers zitten altijd te wachten op het volgende hoofdstuk. Dus soms kunnen we samen eens in de toekomst kijken, zonder dat alles meteen duidelijk is,” aldus Thuis-producer Hans Roggen in TV Familie. De twéé rode tentjes wijzen er alvast op dat er nóg iemand zal sterven in Thuis!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven