Angelique uit Boer Zkt Vrouw: “ik denk dat hij een moedertype zoekt”

0
Angelique uit Boer Zkt Vrouw: “ik denk dat hij een moedertype zoekt”
Foto: DPG Media

Angelique werd al snel weggestuurd door boer David in Boer Zkt Vrouw. Angelique meent dat David geen surrogaatmoeder in haar zag voor zijn kinderen. “Misschien zoekt hij een moedertype. En ik was de enige kandidate zonder kindje,” aldus Angelique in TV Familie.

Toch geeft ook Angelique toe dat ze een kinderwens koestert. “In ideale omstandigheden graag eentje van mezelf en één adoptiekind. Dat idee zit al heel lang in m’n hoofd. Er zijn zoveel kinderen die geen goede thuis hebben of die kansarm zijn. ik zou zo’n kind graag een warm nest willen geven,” aldus Angelique in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven