Niels Destadsbader over The Masked Singer: “dat heb ik bewust geweigerd”

0
Niels Destadsbader over The Masked Singer: “dat heb ik bewust geweigerd”
Foto: Photo News

Niels Destadsbader weet ondertussen wie er schuilgaat achter de prachtige kostuums van The Masked Singer omdat de opnames al afgerond zijn. Maar tijdens de opnames wist de presentator niet wie de kandidaten waren.

“Van de productie mocht ik dat vooraf wel weten, maar uiteindelijk heb ik dat bewust geweigerd. Net omdat ik iemand ben die zich snel kan verspreken. Of stel dat er een heel goede maat van mij in een van die kostuums zit en ik weet dat… Dan zal je dat merken aan de manier waarop ik mij gedraag en mijn vragen stel. Deze manier zorgde gewoon voor de leukste beleving – toen voor mezelf en nu voor de kijker”, vertelt Niels Destadsbader in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven