Nieuw koppel in Familie: “iedereen op de set is blij voor hen”

0
Nieuw koppel in Familie: “iedereen op de set is blij voor hen”
Foto: DPG Media

Jasmijn Van Hoof en David Cantens stonden centraal in de seizoensfinale van Familie toen hun personages Stefanie en Jonas een passionele nacht beleefden. Nu blijkt dat het koppel ook in het echte leven het bed deelt. De vonk van op tv is overgeslagen naar het echte leven, lezen we in TV Familie. Showbizzsite.be schrijft dat Jasmijn en David zelfs al in februari samen gespot worden op een romantisch uitje.

Nadat eerder Bab Buelens en Vincent Banic een koppeltje vormen in de serie én in het echte leven en ook Gunther Levi en Silvia Claes een relatie hadden op de set van Familie, lijkt de hele ploeg ook dit nieuwe koppeltje te omarmen. “Volgens onze informatie vormen die twee een echt goed op elkaar afgestemd koppel en is iedereen bij Familie blij voor hen,” schrijft TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven