An Lemmens verstopt haar tattoos: “ze heeft er spijt van”

0
An Lemmens verstopt haar tattoos: “ze heeft er spijt van”
Foto: Photo News

An Lemmens kiest de laatste tijd meer en meer voor een bravere look. De diepe decolletés, de bijzondere kapsels en de uitgesproken kledingstijl heeft An Lemmens ingeruild voor een meer alledaagse look, lezen we in TV Familie. Het weekblad laat een gereputeerde BV-kenner opdraven en volgens die anonieme bron wordt die keuze waarschijnlijk opgelegd door VTM. “Ze zal meer bij de gezinsvriendelijke basisstijl moeten passen. En dan kunnen al die diepe decolletés en zo niet.” Al denkt diezelfde BV-kenner ook dat het evenzeer de eigen keuze van An Lemmens is. “Ze is wat ouder en kleedt zich daarom neutraler. En die tattoos… Volgens mij heeft ze daar spijt van. Vandaar dat ze die nu zo bedekt houdt,” klinkt het bij de anonieme bron in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven