Mathias Vergels heeft geen schuldgevoelens: “het ging gewoon niet meer”

0
Mathias Vergels heeft geen schuldgevoelens: “het ging gewoon niet meer”
Foto: VRT

Mathias Vergels worstelt niet met schuldgevoelens na zijn echtscheiding met Julie, de mama van zijn zoontje Emile. Ooit sprak hij lovend over Julie die hem na een wilde periode op het rechte pad bracht, maar dat staat los van hun relatiebreuk.

“Uiteindelijk hebben we sámen beslist om niet meer verder te gaan. We hebben alles geprobeerd. Hoe spijtig ook, het ging niet meer,” aldus Mathias Vergels in Dag Allemaal. “Ik kom zelf uit een gezin met gescheiden ouders. Die ruzies daar hebben jaren aangesleept, dat was de hel voor mijn broer en mij. Tot ik tegen mijn pa zei: wordt het niet eens tijd dat jullie uit elkaar gaan? Als kind wil je je ouders niet constant ambras zien maken,” klinkt het bij Mathias Vergels in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven