Michel Van den Brande herpakt zich na liefdesbreuk: “ik wil vermageren”

0
Michel Van den Brande herpakt zich na liefdesbreuk: “ik wil vermageren”
Foto: Photo News

Michel Van den Brande zag zijn relatie met Sofie onlangs op de klippen lopen. Toen Sofie flirterige sms’jes ontdekte op de gsm van Michel pakte ze haar koffers en is ze vertrokken. Maar Michel wil niet bij de pakken blijven zitten en wil zich herpakken: “ik moet voort,” klinkt het bij Michel Van den Brande in TV Familie. En de stellingbouwer is ambitieus.

“Aan mijn gewicht ga ik nu écht iets doen. Ik weeg 1118 kilo en zou graag naar 105 gaan. En waarom daarna niet naar de honderd? Ik ga het zelf proberen. Door minder te eten en minder bier te drinken,” onthult Van den Brande.

Zichzelf laten opereren ziet de zakenman niet zitten. “Ik heb vrienden die zich lieten opereren, maar dat zijn nu precies opgewarmde lijken… Nee, ik wil er gezond blijven uitzien,” aldus Michel Van den Brande in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven