Thuis-acteur in conflict met scenaristen: “dat was een veel te verrassende wending”

0
Thuis-acteur in conflict met scenaristen: “dat was een veel te verrassende wending”
Foto: VRT

Peter Van de Velde kruipt tegenwoordig met veel goesting in de huid van ‘smeerlapke’ Jacques. Maar de acteur geeft toe dat hij de evolutie van Jacques in eerste instantie niet geloofwaardig vond. Jacques evolueerde van een lieve en sympathieke man naar een echte smeerlap.

“Ik vond dat toen een vreemde wending en een veel te verrassende bocht,” geeft Peter Van de Velde toe in Story. “Maar ondertussen ben ik helemaal fan, Jacques is in ieders gezicht heel lief, maar bezorgt de kijkers een gevoel van gevaar, dreiging en wantrouwen. Dat nu alleen de kijker weet dat hij een slechterik is, vind ik in elk geval een geniale vondst,” vertelt Peter Van de Velde in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven