James Cooke: ‘dan kreeg hij het moeilijk’

0
James Cooke: ‘dan kreeg hij het moeilijk’
Foto: Photo News

James Cooke heeft zijn verloofde Dorian een job aangeboden. Dorian is momenteel als vrijwilliger aan de slag voor het productiehuis Uitgezonderd van James Cooke en Bob Jennes. De twee zijn één en ander aan het opstarten en daar kruipt veel tijd en energie in. “Gelukkig heb ik hem nu een job kunnen geven. Als vrijwilliger weliswaar, daar kan ik hem niet genoeg voor bedanken”, reageerde James in Dag Allemaal. “Dorian heeft geen zittend gat. Hij wil naar buiten kunnen, zich functioneel voelen en vooral productief zijn. En daarnaast heeft hij, net als ik, thuis een luisterend oor nodig. Dat evenwicht was er, tot ik aan het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ begon. Dan kreeg hij het moeilijk. Maar gelukkig heeft hij nu dus weer iets om zijn tanden in te zetten”, reageerde James Cooke in een gesprek met Dag Allemaal. En nu de Evanna in Antwerpen ligt, is James ook weer elke nacht thuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven