Sven De Ridder stuurt berichten naar zijn vader Ruud, maar die reageert nooit

0
Sven De Ridder stuurt berichten naar zijn vader Ruud, maar die reageert nooit
Foto: VIER

Donderdag was Sven De Ridder te gast in ‘Gert Late Night’ en bij mocht voor de rubriek Bedgeheimen het bed delen met James Cooke. De acteur was donderdagavond openhartig over zijn carrière, zijn gezin en de kille relatie met zijn vader.

Sven vertelde aan James Cooke dat hij zijn vader regelmatig berichtjes stuurt. Helaas reageert vader Ruud De Ridder nooit op de gelukwensen en andere berichtjes van zijn zoon. Het water tussen Ruud De Ridder en zijn zoon Sven is diep, héél diep. En dat is zo jammer. Beseft Ruud De Ridder wel wat hij mist en wat hij niet alleen zijn zoon Sven maar ook zijn kleinkinderen aandoet?Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven