Karen Damen herkent oude bekende in The Masked Singer: “die stem herken ik uit de duizend”

0
Karen Damen herkent oude bekende in The Masked Singer: “die stem herken ik uit de duizend”
Foto: Photo News

Karen Damen wist vorige vrijdag in The Masked Singer meteen wie er zich verschool onder het masker van Zeemeermin. “Oh, dat is Kathleen!” klonk het emotioneel bij Karen. “Die stem herken ik uit de duizend.”

Karen Damen zong jarenlang met Kathleen Aerts bij K3 en is lang niet de enige die vermoedt dat Zeemeermin niemand minder is dan de originele blonde van K3. Ook de tips van Zeemeermin wijzen in de richting van Kathleen want ooit speelde zij de hoofdrol in ‘De Kleine Zeemeermin’ in de Efteling.

Al gaan er ook stemmen op die menen dat de makers van het programma ons op het verkeerde been willen zetten door de overduidelijke tips. Lijkt dat stemtimbre ook niet op dat van Belle Perez? En ook namen als Ianthe Tavernier, Silvy De Bie en OT (Olivia Trappeniers) circuleren als hardnekkige kanshebbers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven