Familie neemt drastische beslissing door corona: “baby Gaston is een pop”

0
Familie neemt drastische beslissing door corona: “baby Gaston is een pop”
Foto: DPG Media

Familie-kijkers hebben zich de afgelopen weken enorm gehecht aan de kleine Gaston, maar het baby’tje van Hanne is meestal gewoon een pop. Kleine Gaston wordt immers vaak aangeraakt en geknuffeld en omwille van het coronavirus is dat natuurlijk niet echt veilig.

Creative producer Wim Feyaerts onthult in TV Familie dat negentig procent van de beelden met Gaston gefilmd worden met een levensecht uitziende pop. “De scènes met een échte baby worden meestal eerst apart gefilmd, met de echte mama. En daarna nemen we de beelden met Hanne op en monteren we die ertussen. Als Hanne haar baby vasthad, was het dus bijna altijd een pop. En dat i s nog altijd zo nu Gaston bij zijn papa Quinten is.”

En het babygehuil? “Dat is natuurlijk een geluidsband. Voor alles bestaat er een oplossing,” onthult Wim Feyaerts de geheimen in soapland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven