Tine Priem ontkent vertrek bij Thuis: “ik haal nog steeds voldoening uit mijn rol”

0
Tine Priem ontkent vertrek bij Thuis: “ik haal nog steeds voldoening uit mijn rol”
Foto: VRT

Tine Priem opende onlangs haar eigen webshop “Gingers” maar dat betekent niet dat de actrice aanstuurt op een vertrek bij Thuis. Integendeel.

Voor haar webshop werkt Tine nauw samen met haar beste vriend Christophe. “In mijn eentje zou ik hier nooit aan begonnen zijn, onder andere omdat ik mijn werk bij Thuis niet wil opgeven. Die rol geeft mij nog steeds voldoening, en toch ook een beetje zekerheid,” geeft Tine Priem grif toe in Story.

“Ook al ben ik een bekend gezicht, ik verwacht niet meteen een monster­ verkoop,” klinkt het realistisch bij Tine Priem die verwacht minstens twee jaar nodig te hebben om haar doelen te bereiken met haar webshop ‘Gingers’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven