BV onthult wie er schuilgaat achter ‘Eveline’

0
BV onthult wie er schuilgaat achter ‘Eveline’
Foto: DPG Media

De zogenaamde ‘Eveline’ had de intentie heel wat meer slachtoffers te maken onder onze mannelijke BV’s. Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang liepen in de val van ‘Eveline’, maar ‘Eveline’ contacteerde nog meer BV’s.

Zo kreeg ook zanger-presentator Born Crain berichtjes toegestuurd van iemand die zich ‘Eve’ noemde. ‘Eve’ gebruikte foto’s van het Australische model Erin Mia James om Born te overtuigen gewaagde foto’s van zichzelf door te sturen.

Maar Born is al acht haar gelukkig getrouwd met Lotje met wie hij in december hun derde kindje verwacht. Born geeft in Dag Allemaal toe dat hij de eerste berichtjes van ‘Eve’ nog beantwoordde, maar toen ze alsmaar bleef aandringen om een foto te sturen van zijn ‘kontje’ rook Born onraad.

Aangezien ‘Eve(line)’ berichtjes in het Nederlands schreef die bovendien gevat en intelligent overkwamen, is het onwaarschijnlijk dat het Australische model Erin Mia James zélf achter het account zit. Ongetwijfeld gebruikte de dader(s) foto’s en filmpjes van het model zonder haar medeweten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven