Onthullingen over The Masked Singer: “er wordt voor grof geld gegokt”

0
Onthullingen over The Masked Singer: “er wordt voor grof geld gegokt”
Foto: VTM

Niels Destadsbader geeft in Story toe dat er achter de schermen van The Masked Singer pronostieken en zelfs weddenschappen worden gehouden.

“Zo was er eentje tussen juryleden Karen Damen en Jens Dendoncker – en dat ging toch al over serieuzere bedragen,” aldus Niels Destadsbader in het weekblad. “Wie het meeste geld mee naar huis mocht nemen, zie je over een paar weken.”

Zelf zette Niels enkel koeken en chips in als inzet. “Ik had geen zin om veel geld te verliezen – het is corona voor iedereen, hé. En laat het mij zo zeggen: mocht ik voor veel geld hebben gewed, dan was ik meer kwijt dan ik had gewonnen”, lacht Niels Destadsbader in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven