Liegt Kürt Rogiers over de toekomst van Familie?

0
Liegt Kürt Rogiers over de toekomst van Familie?
Foto: Photo News

Acteur en presentator Kürt Rogiers mocht zich donderdagochtend gaan uitleven in de studio van Qmusic in Vilvoorde waar hij in de ochtendprogramma van Maarten Vancoillie en Dorethee Dauwe te gast was. Maarten haalde tijdens één van de gesprekken aan dat er in ‘Thuis’ heel wat aan het gebeuren is: een verkrachting, een moord en nog veel meer.

En dat prikkelde Kürt Rogiers. De acteur uit ‘Familie’ vertelde dat de kijkers momenteel de beelden te zien krijgen die normaal gezien in de aanloop van een superspannende seizoensfinale al in mei en juni zouden uitgezonden worden. Door corona moesten de uitzendingen destijds stopgezet worden.

“Op antenne zijn we nu een paar weken verder dan waar we destijds gestopt zijn. Dus zie je nu eigenlijk de beelden die in mei en juni in de aanloop van de seizoensfinale zouden uitgezonden worden. Verkrachtingen bij ‘Thuis? Familie heeft er ook”, vertelde Kürt Rogiers op een meer dan overtuigende manier. Bij Thuis viel er woensdagavond een dode. “Een dode? Wij hebben er twee! Wij hebben een huwelijk, een trouw. Wij hebben ook nog een kind dat opduikt. Ja, wij kunnen meer dan ‘Thuis’ hoor”, reageerde een enthousiaste Kürt Rogiers.

Maar sprak Kürt Rogiers de waarheid of loog hij tegen de luisteraars op Qmusic? Een huwelijk? Dat zou kunnen? Een dode ook. En een kind dat terug opduikt, dat hebben we toch net nog maar achter de rug met de Raven (de zoon van Lars in Familie). Of duikt er binnenkort nog een verloren zoon of dochter op? “Het worden spannende weken”, lacht Kürt Rogiers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven