Lief van James Cooke kwijnt weg

0
Lief van James Cooke kwijnt weg
Foto: Photo News

Dorian, de vriend van James Cooke, zit ondertussen al ruim zes maanden thuis. Normaal gezien zou Dorian onder andere in 40-45 te zien zijn, maar nu Studio 100 de shows al ruim zes maanden niet kan spelen, zit ook de cast thuis. Sommige acteurs hebben nog andere werkzaamheden, maar in het geval van Dorian is werkelijk alles geschrapt.

“Een maand geleden heeft Dorian het heel zwaar gehad”, vertelt James Cooke in Dag Allemaal. “Toen ik hard aan het werken was met de opstart van het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ en hij thuis bleef zitten. Hij kon niet gaan werken, terwijl hij het zo graag wou.” Dorian werd er haast gek van, maar gelukkig had dat geen invloed op de relatie van het koppel. “Dikke chapeau voor Dorian dat hij zich zo sterk houdt. Hij beseft dat hij het moet aanvaarden, en dat veel collega’s in hetzelfde schuitje zitten. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet verdrietig was”, reageert James Cooke in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven