Tom Waes ergert zich dood aan deze warboel: “ik ben het meer dan beu”

0
Tom Waes ergert zich dood aan deze warboel: “ik ben het meer dan beu”
Foto: Photo News

Acteur en presentator Tom Waes woont in Antwerpen, de stad waar hij graag vertoeft. En toch is er één iets waar hij zich mateloos aan ergert. Zelfs in die mate dat hij besloten heeft om er zelf wat aan te doen. “De Antwerpse Ring!”, vertelde hij meer dan zelfverzekerd in  Het Belang van Limburg. “Als ik me in het verkeer begeef, is de agressieve Tom De Pauw uit Het Geslacht De Pauw niet ver weg. In Antwerpen is het stilaan ondoenbaar om je met de auto te verplaatsen”, weet Tom Waes als ervaringsdeskundige. “Ik rij me haast elke dag vast in die warboel. Daarom neem ik steeds vaker de fiets”, besluit hij.

Mooi zo Tom, zo is de file elke keer toch weer iets korter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven