Akelig bericht voor Ruth Beeckmans: “doe er iets aan!”

0
Akelig bericht voor Ruth Beeckmans: “doe er iets aan!”
Foto: Photo News

Ruth Beeckmans deelde maandagochtend een wel erg ongepast bericht dat ze kreeg van één van haar volgers op Instagram: “Beste Ruth Beeckmans, doe eens iets aan die super lelijke pukkel op je voorhoofd. Elke plastische chirurg of huidspecialist kan dit wegnemen in nog geen 5 minuten tijd. Het is zo lelijk, doe er iets aan,” schrijft ene Miranda aan Ruth Beeckmans.

Maar Ruth laat zich niet kennen: “Hallelujah! Er kan iets aan gedan worden!? Dank je voor de tip Beste Miranda. Het is altijd fijn wakker worden op deze manier. Ik hoop dat jij zelf ook zulke warmen mensen in je omgeving hebt. Anders kunnen wij binnenkort samen ook wel eens iets leuks gaan doen”, deelt Ruth haar publieke antwoord met haar Instagram-volgers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Lief van James Cooke kwijnt weg
Volgend artikel Heuglijke dag voor Dorien Reynaert
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven