Walter De Donder: “Geen ruimte meer voor in Samson & Marie”

0
Walter De Donder: “Geen ruimte meer voor in Samson & Marie”
Foto: Ketnet

Aanstaande maandag kan je op Ketnet naar de eerste dagelijkse aflevering van Samson & Marie kijken. De fans van Meneer de burgemeester mogen van geluk spreken, hij komt in ieder geval nog in beeld, al zal dat minder vaak gebeuren.

De afleveringen van Samson & Marie duren namelijk amper 5 minuten en dus zijn de rollen van de andere acteurs veel beperkter. “Een aflevering had vroeger een vast stramien: er was een probleem, de nevenpersonages kwamen tussen, vergrootten het probleem en uiteindelijk werd het opgelost. Nu de afleveringen korter zijn, is voor zo’n ontwikkeling geen ruimte. Ik heb al een twaalftal afleveringen opgenomen en áls je personage in een aflevering voorkomt, dan krijgt het meer invloed”, vertelt Walter De Donder in Gazet Van Antwerpen.

Ondertussen zijn er meer dan 100 afleveringen opgenomen, als je weet dat De Donder dan in 12 afleveringen te zien is, dan is dat al bij al vrij weinig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven