Tom Waes: “alleen slimme mensen kunnen dat”

0
Tom Waes: “alleen slimme mensen kunnen dat”
Foto: Photo News

Tom Waes pakt in Humo uit met een verrassende uitspraak: “Je dommer voordoen dan je bent, vind ik wel heel wijs. Het zijn alleen slimme mensen die dat kunnen doen, natuurlijk. Domme mensen zijn daar te dom voor.”

De televisiemaker verbaast er zich ook over hoe vaak mensen intelligent verwarren met intellectueel. “Ze zien intellectuelen voor slim aan, terwijl ik voor Reizen Waes Vlaanderen pas een schipper heb gevolgd van wie ik dacht: déze man is echt intelligent. Hij ademende levenswijsheid uit, en rust. Hij zat waar hij moest zijn en was daar volledig van doordrongen,” vertelt Tom Waes in Humo. “Dát vind ik iets om jaloers op te zijn – gezond jaloers, hè.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven