Maarten Bosmans: ‘Ik heb niet de makkelijkste weg gekozen’

0
Maarten Bosmans: ‘Ik heb niet de makkelijkste weg gekozen’
Foto: Photo News

Acteur Maarten Bosmans en zijn vrouw Zuzana zijn een gelukkig stel, maar door de huidige coronacrisis beseffen zij meer dan ooit dat zij het zichzelf niet echt makkelijk hebben gemaakt. Maarten woont en werkt in Vlaanderen, zij woont in Tsjechië. In normale tijdens vliegt de acteur meermaals per maand naar Tsjechië om er bij zijn vrouw en kinderen te zijn, maar nu het land code rood heeft, is dat quasi onmogelijk. “Nu heel Tsjechië een rode zone is, moet ik twee weken in quarantaine als ik daar ben geweest. Dat betekent dat ik dan telkens drie weken niet kan werken”, vertelt de acteur in Dag Allemaal.

De kans is groot dat Maarten Bosmans zijn gezin pas rond Kerstmis zal kunnen zien, in het slechtste geval zelfs pas volgend jaar. “Plots zijn de cijfers daar even rampzalig als hier. In onze streek valt het nog wel mee, maar ik ben bang dat ze alle vluchten naar Praag gaan schrappen. Als er dan iets ergs gebeurt met mijn gezin, kan ik onmogelijk snel daar zijn. Ik wil niet zeuren, want ik weet dat ik niet de makkelijkste weg heb gekozen door in twee landen te wonen. Maar het begint wel serieus mijn voeten uit te hangen”, besluit Maarten Bosmans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven