Help jij Josje Huisman om geld in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen?

0
Help jij Josje Huisman om geld in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen?
Foto: Photo News

Josje Huisman doet mee aan de Refugee Walk waarmee geld ingezameld wordt voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Josje deelt enkele beelden uit “Het Kwartiertje”, het krantje voor bewoners van de wijk ‘t Groen Kwartier in Antwerpen, op Instagram waarin haar deelname bevestigd wordt.

“Op 27 september loopt buurtbewoonster Josje Huisman 40 kilometer om geld in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen,” kan je lezen op de Instagram Stories van Josje. Op Refugeewalk.be kan je het team van “Josje” zoeken om haar (en de goede zaak) te sponsoren. “Alle giften groot of klein worden erg op prijs gesteld,” lezen we op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven