Marie Verhulst: “Dat werkt niet meer”

0
Marie Verhulst: “Dat werkt niet meer”
Foto: Photo News

Er verandert heel wat bij de tv-versie Samson & Marie, de opvolger van Samson & Gert. De kindjes zullen het nieuwe duo vanaf aanstaande maandag op Ketnet kunnen bewonderen. Opvallend: die afleveringen duren nu veel korter dan in het verleden. “De afleveringen zijn veel korter, tot vijf minuten, opgenomen als een vlog. Afleveringen van 25 minuten voor iets wat dagelijks op televisie komt, dat werkt niet meer. Kinderen focussen zich niet meer zo lang. Plus, die afleveringen komen online en op YouTube. Dan werken korte en krachtige dingen beter. Wel is het één afgerond verhaaltje per aflevering,” vertelde Marie in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven