Margriet Hermans: ‘dit blijft een taboe’

0
Margriet Hermans: ‘dit blijft een taboe’
Foto: Photo News

Margriet Hermans vertelde in ‘De Rotonde’ over de dood. Margriet Hermans kon jaren geleden op een mooie manier afscheid nemen van haar moeder die zelf aan stervensbegeleiding deed. Er werd ten huize Margriet Hermans dan ook regelmatig over doodgaan gesproken. Margriet beseft dat dat niet in elk gezin of familie het geval is.

 “Wij spreken niet genoeg over doodgaan. Het blijft een taboe. Maar we moeten er over praten. Het hoort bij het leven. Er is een begin en er is een einde. En die serene manier waarop mijn moeder heeft losgelaten is ook voor diegenen die erbij zijn een enorm aangenaam gevoel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven